TweetThis Button

Saturday, April 16, 2011

Maharaja Lawak Week 3 : Nabil stylo dowh

Buat tu buat ni itu yg ak dengar tiap2 hari sejak aku disini.
Waiter casher kene customer semuenye ak, semuenye ak.
Amik anak kau balik dr sekolah pon keje ak,
lepas tu nak kene hantar pulak die pegi mengaji.
Dekat Kampung Baru.
Aku buat semue 4 u,
ak keje semue 4 u,
ak jdi babu 4 u.

Hoowoo

Nasib la ak ini, makan tido keje kat sini.
Kalau x dh lame ku bakar kedai ni.

Oyeahyeah

Roslan Kak Teh kene buang sbb diorang curi pengcukil gigi.
Bos jahat bos jahat itula panggilan yg patut ku bagi, itu yg patut ku bagi.
Dah la gaji ak sikit itu pun kau x pernah nak bagi.
Ikut hati ak org mcm kmi dah lame ak ak.
Aku bagi kaki



Korang tengok x lagi Maharaja Lawak minggu ke3? Serious best dowh. Ak yg pernah layan Raja Lawak pown x pernah miss lgi kot. Mcm mne plak result R2 tersingkir? Kes ni mesti jdi tanda tnye sedangkan rmai yg rase Amir ptut keluar. X percaya try usha link ni 'Tolong Singkirkan Amir dari Maharaja Lawak'

Ak salute persembahan Nabil mlm smlm. Bkan just lawak tp mmng stail lagu yg dia gubah sampai ak copy kot lirik die and ak letak kat atas. Setakat week ke3 ni persembahan Nabil lah yg terbaek. Disebabkan Maharaja Lwak ni diinfluence oleh undi2 korang sume Jozan still the crowd feverat. Sbb Nabil ade kes dulu so popularity die pown agak turun.

Kat Maharaja Lwak gak dapat dilihat yg juri2 ade feverat diorng sendri. Apek ngan Nabil, Mamat Khalid sebelah Jozan, Ahmad jer xde sape2. Tapi apepown diharap Maharaja Lawak dpt menghiburkan kite hingga ke Final. Prediction ak Sepah, Nabil and Jozan are the feverat for the final. Agak kecewa gak R2 terkeluar sbb diorng ngan Jambu n Balas ade potential bwat upset kat Gelanggang Maharaja Lawak. Enjoy dlu persembhn Nabil ekh.

13 comments:

pendekar laut said...

1-Sepah
2-Jozan
3-Jambu
terbaik!!!

kay shafiQ said...

@pendekar laut : sepah xpe, jgn amir sudey. hahah

| gad1s s0ypans | said...

mmg dapat smbutan hebat kan....

(=

kay shafiQ said...

@gadis soypans : Kalo x eden x kobar dah :D

Fitrihadi said...

aku tak tengok lagi.. nanti ar layan kat youtube.. astro warna memang aku tak langgan..

anamizu said...

yesss nabil stylo!! ^^

kay shafiQ said...

@Fitrihadi: wajib lyn bro walau camne pon

@anamizu: yes! ad geng

naim said...

Jambu, Jozan, Nabil dan Sepah the best

Gelak besar pasal Jambu


Muka jambu hati legend? betul x~ haha

kay shafiQ said...

@naim : fuhh, jambu2 ganas sangat. hahah

Husna Lana said...

gua suka nabil jugakk. sangat kreatif kan lawak dia? feveret gua nabil, sepah, jambu, R2 n jozan. sedih gila R2 terkeluar haritu T__T

kay shafiQ said...

@husna lana: lawak nabil mmng lawak bijak pandai. Harap jambu n balas bleh bwat upet ke final. diorng ade potensi :D

naim said...

Ya.. hairan nya nape si amir xkuar2 lagi~~ ish2

kay shafiQ said...

@naim: lawak amir ad improvement, makin brani dia la ni. Smlm Nabil pnya lawak krg mnjadi tp sepah still menjadi. Yg plng menjdi2 Balas, hahaha

Followers Forever