TweetThis Button

Tuesday, January 18, 2011

Peluang nak jadi macam Ana Rafali atau Yuna.

video

Pernah tengok video diatas?

Tuan2 dan puan2, dipersembahkan My Darling which is 100% copyright to cik Ana Raffali. Start upload video kat Youtube pon bleh menang RM35k kat AJL. Tu la yg dinamakan rezeki, ada ja dimana2.

So kpd sesapa rasa yg dia berbakat mcm cik Ana Raffali kita nih, ada cara yg lagi senang. Currently pihak Astro mengunakan concept online tuk mencari bakat2 diluar sana tuk menyertai AF9. Ura2 mengatakan AF9 adalah yg terakhir. So kpd yg mmng memendam impian masuk AF, ni la peluang terakhir korang. Sila usha kat site ni tuk keterangan lanjut.

Tunggu apa lagi, cepat2 la rakam video. X payah susah2 reka lagu sendiri and ada judges sedia ada tuk evaluate bakat korang. Insya Allah kalo ada rezeki x kemana and kalo in the future x dpt pown korng masih bleh berbangga kerana telah mencuba. Bak kata tag line AF ' menuju puncak gemilang cahaya'.

6 comments:

Zala Wajik said...

you may didn't notice, kan ada lagu yang tak boleh nak stop. macam mana nak dengar suara si ana raffali ?

its annoying.

kay shafiQ said...

@zala: I know that. kalo nak dengaQ video tuh bleh ja right click bkk tab baru n exit blog nih.

Bay said...

Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

kay shafiQ said...

@bay: already follow u back at twitter. Nice to meet u u pal. :)

nev said...

waitin for your vid up on the web bro...sure kaboommmm nyer ar...LOL

kay shafiQ said...

@nev: :)

Followers Forever