TweetThis Button

Monday, June 20, 2011

Gomo Kawe Gomo, Peteh Kak Ngah Peteh for Digi WWWOW Awards



Tahniah kayshafiQ ucapkan kepada Kelantan dan Terengganu kerana menghidangkan sebuah perlawanan Final Piala FA yang penuh dramatik serta menghiburkan. Semangat juang yang ditunjukan oleh Terangganu hingga ke minit akhir wajar diambil diikthibar dalam kehidupan seharian kita.

Bak kata pepatah 'berjuang hingga ketitisan darah yang terakhir'. Sehubungan dengan itu marilah sama menyokong Kak Ngah dalam merebut Top Three Blogger in Malaysia. Sokongan daripada kayshafiQ serta rakan-rakan tidak akan lentur bak ibaratkan dek gambar-gambar dibawah.



Credit kepada Rauna photograph. Untuk belajar serba sedikit mengenai dunia photographer boleh melayari http://rauna-photography.blogspot.com/. Banyak info dihidangkan dalam blog tersebut berdasarkan pengalaman sendiri penulis.

Nak kenal sape sebenarnya Kak Ngah. Haa, kat bawah ni siap ade video dibintangi oleh Kak Ngah sendiri. Semoga hasil usaha yang berterusan terutama dari Kak Ngah dapat membuahkan hasil yang diingini.


video

8 comments:

Si kOtAk HaTi said...

sy sokong ganu kite...hehe

CikYana(",) said...

Sy sokong ganu kite
Sbb sy org GANU

:))

kay shafiQ said...

ye2 cik yana & si kotak hati, mntng2 ganu menang kan. kekeke. Jgn lupa gak ekh undi tuk mialiana.com :)

puanbee said...

salam singgah dr mialiana twitter :)

nev said...

cayalah...congratz gak! rindu dol usha final bola kt stadium

kay shafiQ said...

@puanbee: welcome2 :)

@nev: nice, jgn lupa tlg vote tuk mialiana tuk Digi wwwow award :)

Syazwani Amira said...

ye betol tu =)

kay shafiQ said...

@syazwani syukur la kalo dpt msg yg disampaikan dr entry ni. Jgn lupe ekh vote untuk mialiana, tinggal beberape ari jer lagi :)

Followers Forever